Brastaddayagain.

Sjukt rolig helg!
Redan skrivit om Fredag & Lördag, men kortfattat ändå.

Fredag:
Åkte till Alex med Emilia, När vi kom dit var John där också, vi satt ute på hans altan och snackade och lyssnade på musik och bara hade allmänt kul. Senare kom Viktor, han ringde och beställde pizza sen stack han till "rondellen" och hämtade den, Alex och Viktor käka, sen stack vi ut. Sjukt kul då ja! Vid 21:07 gick bussen hem, hade tänkt sova där men det blev åka dit tidigt nästa dag istället.

Lördag:
Tog bussen som gick 08:20 till Alex med Emilia. När vi kom till han låg han typ fortfarande i sängen. Men men, han som ville att vi skulle komma tidigt. Vi satt och snackade en stund, vid 11 kom John in som hade sovit i stugan utanför i Alex trädgård. Senare på dagen kom det massa folk, tillslut var det Jag, Oscar, Simon, Emilia, Alex, & Viktor. Vi hade gött kul ! Alla hoppade typ runt och dansa och flumma somfan. Haha skit kul var det, typ bästa dagen i år ! Eller nja, den va i februari ;) nästbästa!

Söndag:
Vaknade vid 11 bedvid Emilia, sen ringde Oscar vid 12 och började typ fråga om vi var hemma och massa. Sen så sa han att han och John skulle komma. Och att dom var i Brastad och typ skulle komma om 10 minuter och vi skulle åka med dom till Brastad. Så då gick jag och Emilia upp och gjorde iordning oss. Och efter typ 5 minuter kommer dom med sina brumbrums, dom va redan i Lysekil när dom ringde. Dom var typ hos oss medans vi gjorde i ordning oss. Sen stack vi med dom till Brastad, kan ju säga att det var en riktigt skön åktur dit ja. Right Oscar? Sen åkte vi till gården och har vart där tills den stängde, sitter hemma nu och ska snart gå och lägga mig för att vakna tidigt i morn och tillbaka till den sega skolan.

I morgon blir det vara med OSCAR! :D
Ha det bäst!
Puss
Evelyn.

Kommentarer
Postat av: Oscar :)

ah fan :D fett kul :p



alltid hahaha :D <333

2010-05-17 @ 17:35:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0