Brodalen/Brastad.

Vart i skolan som vanligt idag. Efter skolan åkte jag med Freddy hem, Viktor hängde med också.
När vi kom hem till han skulle han och Viktor in och käka, så satt ute vid datorn i hans friggebod sålänge,
men stack in till dom efter en stund. När dom hade käkat färdigt satt vi och snacka i Sonnys rum ett tag^^ 
Efter typ 20 min skulle bussen som vi skulle ta till Brastadgården gå, så då stack vi ut till bussen.. Som aldrig kom.
Men tog en senare buss sen. Va på gården till 8, sen åkte jag hem med Paula. Och nu sitter jag i soffan med datorn i knät och ska snart gå och lägga mig i sängen. Så ni får ha det så gött!
NattiNatti.
Puss Evelyn


Peace

Hejhej

Piercat naveln nu då.





I morgon blir det torp med Louise, kommer nog ett riktigt stort Inlägg efter det.
Ha det gött.
PUSS EVELYN.



PEACE

Godnatt,

Orkar inte blogga idag, är för trött. Ska ta och sticka in till grannarna
en liten stund. Men kommer Inlägg om veckan antingen i morgon eller
på Söndag. Ny design ska det bli då också. Ha det bäst, NattiNatti :)
Pussssar Evelyn.

Kort Inlägg igen.

Sitter hemma hos Oscar nu :) 
Blir Inlägg om veckan ikväll! 
Ha det. 
Puss Evelyn.

Kort Inlägg.

Sitter hemma med Oscar nu som sover här inatt igen. Ska gå och käka nu. Inlägg om dagen kommer lite senare.
Ha det gött!
Puss Evelyn.


Peace

:D

Sitter i sängen med datorn i knät nu, & musik. Dagen idag har vart ganska lugn. Var i skolan som vanligt, helt okej skoldag. Men skolan är ju inte det bästa. Sjukt gött med Sommarlov snart! Hade idrott sista lektionen. Var på plasten & spelade brännboll. Riktigt härligt i det varma vädret. Efter skolan gick jag med Emilia hem som åker till Spanien inatt.. Hon packade typ det sista, sen stack jag, hon och hennes mamma till Cafe Kungsgatan och fikade. Riktigt mysigt. Efter det åkte vi tillbaka till Emilia. Då packade dom in allt i bilen för dom skulle till Skaftö och sova där. Så inatt åker hon ifrån mig. Får inte träffa henne på 13 dagar. Kommer bli mycket att berätta när hon kommer hem. Dagbok medans hon är borta också. När jag kom hem var jag med Oscar. Vi drog ut till Norra och tog lite bilder. ( Kommer nog bilder på bloggen i morn ) Men nu ska jag vara lite social mot han som sover här inatt. Så.. 
Ha det så gött!
Puss Evelyn.
& NattiNatti.


Peace

Med Oscar.

Sheena bloggen, 
Kommer nytt inlägg senare om dagen.
Kan inte blogga nu för ska dra ut med Oscar. 
Ha det gött ! 
Puss Evelyn.


Peace

Godmorgon

Godmorgon bloggen. 
Har precis vaknat nu. Blir hoppa in i duschen strax, sen
att väcka Emilia. Efter det blir det skolan och blablabla. 
Vet inte vad som händer idag, nothing planed. Kanske Brastad
Ha det gött!
Puss Evelyn.


Bläää :(



13 dagar utan dig. Hur fan ska jag klara mig.
Du kommer missa en hel del, men kommer få veta allt när du kommer hem!
Älskar dig bästavän.
Emilia.








.

Deppig som fan.
Orkar inte blogga idag .
Hej då.


Jag älskar Sommar!

Sheeeenare.
Har vart en fett mysig dag idag. Började skolan halv 9 som vanligt, skulle spela piano första lektionen men det va inställt, så gick in i skolan igen. Sen hade vi idrott, gött skoj. Sen gick vi in i Kronbergshallen. + att Tvättmaskinen faila som fan. Hahaha fick världens flabb. Så sööt. Men Iallafall. Sen gick vi ner till Långevik för vi skulle ha Biologi där. Sen blev det fett varmt så fick byta om. Vi skulle typ leta efter massa djur i vattnet så jag var ju såklart tvungen att gå i vattnet, kallt men fett gött eftersom de va så sjukt varmt. Sen fångade Matilda en fisk som jag skulle hålla i, och såklart så råkar jag tappa lillen. Stackarn. Hahah fyttirackarns. Sen gick vi upp till skolan och käkade. Sen fick vi reda på att vi hade inställd lektion. Så jag Matilda och Emma satt typ utanför N hela håltimman och snackade i solen. Sen hade vi Hemkunskap, när vi gick tillbaka till skolan gick jag Milla och Emilia in i ett lebbigt klassrum, hahaha, fyfan va skoj det var! Gick runt med en pekpinne som en liten jävel försökte sno hela tiden, no lifer ;) . Hahah, han och en annan höll typ på att mosa min hand, så är värsta öm nu. Men iallafall. Sen gick jag hem, städade mitt rum gick ut på balkongen och satt i solstolen och lyssnade på musik, sjukt härligt. Sen kom alla släktingar som skulle vara med och fira Isac eftersom han fyller år idag. För typ en timma sen stack dom hem. Och nu sitter jag vid datorn & ska snart hoppa in i duschen. Så ... 
Ha det bäst!
PUSSEN Evelyn.

Millsan sover här!

Dagen har vart fett mysig. Var i skolan som vanligt efter skolan gick jag hem till mig, och på studsmattan låg Oscar och väntade på mig.Stack in och tog på mig bikini och shorts( så sjukt varmt som det var) sen stack jag ut och hoppade studsmatta med Oscar. Senare drog vi till gården, fett kul! Vid åtta åkte jag hem med Stig och dom. Milla och Angelica också. Angelica skulle hem, men Milla med mig. Sen när vi kom hem stack vi först hem till mig en snabbis, sen till Viking. Sen kom Lukas också. Efter det gick alla tre hem till mig igen. Lukas stack för en liten stund sen. Och Milla sover här, så ska gå till henne nu.
Natti Natti, Puss o Kram o klapp i rumpen! :D
Puss Evelyn.

Med Oscar

Sitter hemma vid datorn med Oscar nu, va precis ute och hoppade studsmatta tills solen försvann .. Men har käkat nu. Vid 5 åker vi hem till han, sen upp till Brastadgården.
Ha de gött!
Puss Evelyn.

Söt tjej.

Lillasyster Yeees. :)




SOL.

Sjukt härlig dag idag. Som fan. Gick till skolan som vanligt. Alla sjuor hade typ nån ute dag i Ålevik. Så gick dit med Milla när vi började. Sen var det massa olika stationer som man skulle göra. Vår klass gjorde typ tre sen fick vi rast 45 minuter tidigare än vad vi skulle fått egentligen. Då drog vi till Plasten och satte oss och kollade på niorna som hade fotbollstunering. Men det var så jävla sjukt varmt, så fick sticka hem och byta om. Emilia stack också så vi gick tillsammans hem. När vi kom tillbaka gick vi till skolan, sen tillbaka till Plasten och låg och snackade med massa. Gött mysigt. vid 12 gick vi tillbaka till Ålevik. Körde dom sista stationerna sen gick vi tillbaka till skolan, sen hem.
Emilia följde med mig hem. Satt ute på min balkong och solade. Varmt som TUUUUUSAN. trodde jag skulle svimma. Sen gick hon ner och la sig på gräsmattan, men jag satt kvar på balkongen. Mycket skönare. Efter en stund kom mamma som hade vart på torp och köpt presenter till Isac(lillebror) eftersom han fyller på Torsdag. Hon hade också köpt skolavslutningsklänning till mig m.m. Men ska dra och käka snabbt, sen blir det sova. Emilia sover här idag också.
Ha det gött, godnatt. 
Pussssar Evelyn.

18, OKEJ .. en ja. 


På Brastadgården.

Sitter på brastadgården nu, gött skoj. Hahah skrattar somfan just nu. Efter skolan drog jag och Oscar hem till mig. Satt vid datorn lite, och käkade paj. Riktigt gött. Sen stack jag in i duschen, då satt Oscar vid datorn sålänge. Efter det tog vi bussen till Brastadgården. Busschaffören fick lite damp först för hade inga pengar på busskortet, men lätt att flörta sig förbi. Hahah. Sitter iallafall på Brastadgården uppe vid datorn med Oscar. Blir dra hem till
Lysekil om en halv timma. 
Ha det gött!
Puss Evelyn.
 

Brastaddayagain.

Sjukt rolig helg!
Redan skrivit om Fredag & Lördag, men kortfattat ändå.

Fredag:
Åkte till Alex med Emilia, När vi kom dit var John där också, vi satt ute på hans altan och snackade och lyssnade på musik och bara hade allmänt kul. Senare kom Viktor, han ringde och beställde pizza sen stack han till "rondellen" och hämtade den, Alex och Viktor käka, sen stack vi ut. Sjukt kul då ja! Vid 21:07 gick bussen hem, hade tänkt sova där men det blev åka dit tidigt nästa dag istället.

Lördag:
Tog bussen som gick 08:20 till Alex med Emilia. När vi kom till han låg han typ fortfarande i sängen. Men men, han som ville att vi skulle komma tidigt. Vi satt och snackade en stund, vid 11 kom John in som hade sovit i stugan utanför i Alex trädgård. Senare på dagen kom det massa folk, tillslut var det Jag, Oscar, Simon, Emilia, Alex, & Viktor. Vi hade gött kul ! Alla hoppade typ runt och dansa och flumma somfan. Haha skit kul var det, typ bästa dagen i år ! Eller nja, den va i februari ;) nästbästa!

Söndag:
Vaknade vid 11 bedvid Emilia, sen ringde Oscar vid 12 och började typ fråga om vi var hemma och massa. Sen så sa han att han och John skulle komma. Och att dom var i Brastad och typ skulle komma om 10 minuter och vi skulle åka med dom till Brastad. Så då gick jag och Emilia upp och gjorde iordning oss. Och efter typ 5 minuter kommer dom med sina brumbrums, dom va redan i Lysekil när dom ringde. Dom var typ hos oss medans vi gjorde i ordning oss. Sen stack vi med dom till Brastad, kan ju säga att det var en riktigt skön åktur dit ja. Right Oscar? Sen åkte vi till gården och har vart där tills den stängde, sitter hemma nu och ska snart gå och lägga mig för att vakna tidigt i morn och tillbaka till den sega skolan.

I morgon blir det vara med OSCAR! :D
Ha det bäst!
Puss
Evelyn.

Hos Alex-Zander.

Lördag:
Vaknade typ halv sju idag bredvid Emilia som var gött pigg!? Men sen somnade båda om igen. Vaknade igen klockan sju. Då var det dags att gå upp för att hinna med bussen till Alex. Var hemma hos honom vid typ kvart i nio. Haha tidigt, men han ville att vi skulle komma tidigt så. Vi satt hemma hos honom och snackade och så. Sen vid typ 11 kom John in som hade sovit ute i Alex nånting, kommer inte på vad det heter just nu. Men typ friggebod eller något. Ena hans hade hade typ svullnat upp, läskigt. Haha. Men satt iallafall i Alex rum en stund. Sen gick vi ut till hans "friggebod" och kollade på film, riktigt mysigt i regnet. När vi hade kollat på två filmer gick vi in till Alex igen. Kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde sen. Men sen kom Viktor också. Efter en stund stack han, då kom Oscar. Sen var vi på Alex altan och snackade. Efter en stund drog jag och Oscar ner till Valentino och köpte pizza. Sen stack vi tillbaka till Alex. Då stack John hem och åt, så det var bara jag Oscar Emilia och Alex där. Efter en stund kom Viktor igen. Då stack jag och Oscar först till Isabelle, sen Marre sen till några, sen tillbaka till Marre och sen till Alex. Sen var John där igen. Sen kom Simon och Angelica också, var massa där. Det var sjukt kul! Sen skulle typ Simon och Viktor lyfta upp mig på nåt konstigt sätt så jag ramlar åta' helvete. Hahah, sen gjorde dom det igen så jag typ ramla över dom.(så som på bilden när Alex står på deras händer) Hahah. Kommer lite bilder nedan. ( blev typ bara bilder på Simon och Viktor )
Dagen va så jääävla rolig, och mera i morn !




































Hos Alex.

Sitter hemma hos Alex vid hans dator nu. Kom typ hit kvart i nio med Emilia.
Vet inte vad vi ska göra sen, det blir nog gå ut eller något. Kan blogga mera senare,
Ha det gött!
Puss Evelyn.

Brastadday .

Fredag :
Vaknade typ halv 11 av att Emilia väckte mig. Sen satt vi i sängen med datorn en stund. Efter det gick vi upp. Då stekte vi hamburgare, riktigt gött. När vi hade käkat klart stack jag in i duschen och hon satte sig vid datorn. När jag hade duschat klart fixade jag iordning mig. Efter det fick vi reda på att vi skulle till Alex. Så vi stack hem till Emilia och hämtade busskort & pengar och så, sen gick vi ner till Södra och tog bussen till Alex. När vi kom fram gick vi till hans baksida där John och Martin också var. Dom satt typ i stolarna och snackade medans jag åkte skatebord. Var där ute en stund, sen gick vi in till Alex rum och lyssnade på musik & talkade ännu mer. Efter en stund kom Viktor också, då skulle John typ hem och käka. Senare gick vi ut på hans altan igen, då åkte jag ännu mer skatebord. Sen satte jag mig i hans solstol och satte på musik och tittade på när han och Emilia åkte skatebord, hahaha. Har videor men kan inte lägga in dom nu för vet inte vart sladden som man lägger in dom med är. Sen stack dom in och snackade, då satt jag ute med Viktor och Martin. Fan vad dom skrek, trodde dom bråkade först men hörde att dom skratta som galningar sen. Hahah. Då gick jag in till dom och kollade vad dom gjorde, efter en stund gick jag ut igen. Då beställde Viktor pizza som han stack och hämtade sen. Sen satt vi alla fyra inne på Alex rum och snackade, medans Alex oxh Viktor käkade pizza. Sen kom John tillbax igen. Då stack vi upp till skolan där typ några var. Sen gick vi ner till Valentino och köpte pizza. Satt i busskuren och käkade, sen kom bussen efter ungefär en halv timma. 
Dagen har varit sjukt jävla rolig! I morn blir det till Alex igen. Vet inte vilka som kommer dit , men. 
Ha det bäst och lev livet, för det gör jag! 
Puss Evelyn.

Peace. Kärlek & Respekt.

01:14

Sheenare,
Sitter i sängen med datorn i knät nu. Och har Emilia bredvid mig. Mår sjukt bra idag, vet inte varför men nått har hänt, sjukt härligt! Dagen har vart ganska lugn. Har typ suttit inne med Emilia hela dagen. Runt halv nio gick vi till Hemmakväll, sen Konsum och köpte godis. Sen gick vi ut och satte oss på en brygga och snacka och käka GODIS. Sen hoppade Emilia runt lite, haha fett skoj. Sen kom det typ en bil som vi trodde va pedofilbilen som är i stan. För den stannade typ där vi satt. Och vi sprang åta' helvete! Hahah. Sen gick vi hem till Emilia och hämtade grejer för hon skulle sova hos mig. Sen gick vi hem till mig. Då stack Emilia in i duschen. Medans hon duschade satt jag vid datorn och lyssna på musik.http://www.youtube.com/watch?v=fVvEksZZJAY , KÄRLEK till killen med keps! Ohhhh!
För jävla snygg är han! Drömkillen YEEES! Sen när Emilia hade duschat klart hoppade jag in i duschen, och nu sitter båda i sängen med varsin dator och båda skriver på bloggen, och lyssnar på musik! Låten ovanför. Annat inlägg kommer nog senare, ni får ha det bäst!
Pussen, Evelyn.


Evelyn



Evelyn,

Saknar dig.










Jag saknar dig bror


Ensam hemma igen !




RIIINNG NÅN MED 3 !

Godnatt


Sheenare. Dagen har vart ganska seg. Har typ suttit  hemma hela dagen, inte kul.

Men men, har precis snackat i telefon och ska gå och lägga mig nu.
Ha det gött. NattiNatti, Puss o Kram o Klapp I Rumpen !
Puss Evelyn.

Kärlek




KÄRLEK !


Ensam hemma


Ensam hemma inatt, smsa med mig.

Smsa mig .


haha, hittade två gamla bilder på datorn . 


BTW; 
Sitter hemma och har gött tråkigt, smsa alla .
Imorgon blir det systeryster, älskar dig

Sjukt rolig helg!

Dagen idag har vart sjukt rolig. Den startad med att jag vaknade utav att min mobil vibrerade vid halv tio. Så smsade Oscar, och Milla drar DAGENS. Men den kan jag inte skriva här. Hahah, sjukt kul iallafall. Sen somnade vi om igen. Vid typ 11 vaknade vi igen, drog upp rullgarninen och såg att det var fint väder. Gött. Sen satt vi i sängen med datorn i typ en timma. Efter det drog Milla upp och duscha och jag satt inne på toaletten och underhöll henne. Sen när hon hade duschat klart duschade jag. När vi har gjort i ordning oss som typ tog 2 timmar gick vi till först Spel och godis som var stängt, sen Wästkiosken som också var stängt, och sen Hemmakväll som iallafall var öppet. När vi gick förbi Konsum kom Emma M och Linnea som vi väntade på. Sen drog alla till Plasten. På Plasten träffade vi Emma P och Hanna så vi var med dom. Efter en stund kom Lukas också. Satt typ på Plasten och bara hade det gött i 3 timmar. Riktigt kul. Sen kom Millas pappa och hämta oss i raggarbilden, älskar den. Så jävla tuff. Bilder kommer nedan. Och måste bara säga att denna helgen har vart sjukt bäst med SYSTER!
Ha det bäst! 
Puss Evelyn .































































 


Ut

Nu blir det ut och springa. Bloggar om dagen senare.
Ha det gött , Pussen Evelyn. 

Syster sover här inatt!

Med Systeryster nu. Vi ska snart gå och lägga oss efter en lång och sjukt rolig dag. Dagen startade med att Systeryser ringde och väckte mig vid typ 12 tiden. Vi bestämmde att hon skulle komma hit eftersom hennes pappa endå skulle till Lysekil, så hon skulle komma hit runt 2 tiden. När vi hade lagt på gick jag upp till mamma som skulle färga mitt hår. Men det blev typ ingen skillnad eftersom jag har så mörkt hår och jag skulle färga det ljusare. Men man ser iallafall lite.Sen skulle jag tvätta jag ur färgen och stod i duschen i typ 40 minuter. Mycket gött. Efter en stund när jag hade gått ut ur duschen knacka det på dörren. Så kom Milla. Sen fixade jag iordning mig. Efter det gick vi till "Katten"och fikade, Hemmakväll och köpte snusklubbor och sen Västkiosken och köpte ännu mer snusklubbor.
Sen gick vi hem till mig. Och snacka om kul! Hahah, damp som tuusan och mycket bilder. Efter en stund blev det pizza, och efter pizzan gick vi ut och hoppa studsmatta. Sen blev det in och ta bilder igen. Vid typ 9 tiden gick vi till plasten med Isac och var med Linnea, Emma och Louise. Gött skoj. Och nu sitter jag hemma igen med en sovande Camilla brevid mig. Morgondagen blir kul, va med massor. Men nu blir det sova för mig också.
Ha det bäst alla! NattiNatti
Puss Evelyn


































Bästa Dagen Syster ! ♥

godmorgon :)

Godmorgon . 
Sitter här och väntar på att ta ur hårfärgen jag har i håret. 
Men är typ säker på att det inte kommer synas nånting alls, eftersom
det är ljusare färg och jag har så mörkt hår. Men men, man kan ju alltid
försöka. Senare kommer lilla älsklings Milla hit. Och vi ska ha kul!
Kommer nog in bilder senare. 

Men måste ta ut färgen nu. Ha det GÖTT!
Puss Evelyn.

;)

Leker lite med bloggen ;) . 
Orkar inte skriva om vad som har hänt idag.
Skriver i morgon !  Är förr trött och ska gå och
lägga mig nu . Ha det göttans! 

Puss / Evelyn

:)


Sheenare. 
Vaknade typ 10 över 7 idag. Gick upp och fixa iordning mig.
Mamma skulle typ komma hem runt 20 över 7 - halv 8. Men hon 
kom aldrig, så vi ringde henne och fråga när hon kom. Hon bara .
*Men klockan är bara 6*
- Jag bara va !? 

Kollade tydligen fel på klockan när jag vaknade, hahah.
Så sitter här hemma vid datorn helt klar och väntar på att klockan ska
gå så jag kan gå till skolan . 

Ha de , puss Evelyn .

NattiNatti

Sheenatt bloggreaders.

Det blir snart att sova för mig. För är typ skit trött och somnar
snart på tangentbordet. Mamma jobbar inatt så är nästan ensam hemma.
Har lillebror här inatt. Eftersom "pappa" och hans tjej snart ska ha barn vilken
dag somhelst sover han hos oss idag, för det är egentligen pappas vecka. Men
det kan hända att barnet kommer inatt så han sover här. 
Jag är pipigt trött så får nog stänga av datorn alldeles strax.

Så ni får ha det bäst, Och sov så gött.
Puss NattiNatti, Evelyn. 

BTW, snart är min navel PIERCAD ! (Y)

B-stad.

Sheenare .
Dagen idag har vart mycket bra. Åkte med Milla hem efter skolan. När vi kom hem till käkade vi först. Sen gick vi ut på hennes "altan" och solade! Och lyssna på Musik såklart! Gött som tuuusan. Satt där ute en stund. Sen skulle vi hjälpa hennes mamma med nånting. Efter det gick vi in och kolla på tv. Sen ringde Milla Mimmie så kom hon också. När Mimmie kom va Milla i duschen och jag utanför(tack o lov.) Sen satt jag och Mimmie inne i Millas badrum med hennes lillasyster Malin som typ lekte med vatten och skvätte ut över hela golvet och hela Mimmie, och väntade på att Milla skulle duscha klart. Kan säga att Milla är gaska klantig. HAHAHA. läs mer på www.kottbullarmedlingon.blogg.se) När hon var klar gick vi till "stan" eller RONDELLEN där brastad börjar, och slutar typ. Sen gick vi till Oasen och käka pizza & snacka lite grann. Sen kom Oscar , så satt han där med oss till vi skulle hem.(till milla) När vi kom hem till Milla gick vi in på hennes rum och snackade och Milla spelade gitarr och typ tvingade mig till att sjunga (för mimmie) men NEJ :) .. Sen satt vi på hennes rum en stund. Sen skulle jag till bussen och Mimmie hem. Så då gick jag och Mimmie ner till centrum. Jag tog bussen och hon bil. Så nu sitter jag hemma och bloggar (Y). Morgondagen blir nog bra också. Vet inte riktigt vad jag ska göra , men nått kul iallafall. Och på lördag blir det MILLA. Bloggar kanske senare. 

Ha det bäst!

Puss Evelyn.

Brastad.


Tjeenare bloggreader
s.
Dagen idag har vart gooood.
Åkte först med Milla hem till henne. Käkade där sen gick vi till Brastagårn. Gött kul.
Sitter hemma vid datorn nu och kollar på Andra Avenyn. Mamma har gått till jobbet så e ensam hemma, Men dator och Mobil som jag kan smsa med. Eftersom jag inte har några pengar på min så lämna mamma sin hemma. Så kan smsa. (Y) Kan blogga mera senare för måste fortsätta titta på Andra Avenyn nu.

Ha de bäst!

Puss Evelyn.

Tummen upp för sol (Y)



TJENIXEN.
Mycket kul i kungshamn i går. Inte för att matchen gick så bra men. Kul iallafalL.
Fick träffa SARA. och MICA (Y) tummen upp för den.
Nu sitter jag iallafall ute på min balkong och chillar MED MUSIK. & Det är gaaaanska varmt kan jag ju säga. Ska snart in och käka för är riktigt hungrig. Sen blir det ut och springa. 
Ha de GÖTT,
PUSS evelyn.


Helg i Uddevalla

Fredag:
Ganska snabb dag i skolan. Hade typ 4 lektioner sen slutade vi. Efter skolan gick jag och Emilia hem till henne och käka kladdkaka. Gött som tusan. Efter det gick vi hem till mig för jag skulle packa för jag skulle med Emilia till hennes pappa i Uddevalla i helgen. Vi tar bussen vid kvart i 5 till hennes pappa och är typ framme vid 6. När vi kom fram käkade vi först. Sen gick vi in till bruudens rum och satte oss vid datorn och lyssnade på musik såklart!
Haha, har också fått en ny favoritlåt som jag typ lyssnar på 24/7,  DanJah- Ohlord! http://www.youtube.com/watch?v=FkYPsUiKIlg. Fett go att dansa till. Jag och Emilia hoppa runt som galningar till den och denna Jermaine Dupri - Vegas Miami New York L.a Japan. http://www.youtube.com/watch?v=5wCwvG5W-To Haha. Men iallafall. Vi satt och snacka och satt vid datorn till typ 1. Sen gick vi och la oss. Sen vaknar jag mitt i natten av att ja hör Emilia prata. Oc såklart pratar hon med Edvin (Y). Men jag blev typ pisst för att jag inte kunde somna om. Hahah. Men somnade om tillslut ändå iallafall. 

Lördag:
Vaknade typ vid 9 utav att Emilias lillasyster kommer in och väcker oss. Kan ju inte säga att jag är speciellt morgonpigg, på helgerna iallafall. Aja, sen låg vi i sängen till typ 10. Då gick vi upp och käka frukost. Efter det skulle vi typ i skogen och göra nåt. Så vi åkte iväg nånstans och gick runt och leta efter massa saker med Emilias familj och några fler. Efter det åkte vi hem till Emilia igen. Då skulle vi grilla . Gött som mmm va det.  Sen gick vi in till Emilias rumoch satte och vid datorn och musik igen SÅKLART! Samma låtar, m.fl. Och dansa som sjutton!! Omg va kul det var. Senare typ vid halv 10 gick vi ner t "stan" och köpte godis. Sen gick vi hem till Emilia igen. Då skulle jag fixa en sak på datorn, usch ... :/ 
Aja , då hade Emilia lagt sig i sängen. Sen började jag typ snacka med henne. Men fick inget svar så jag antog att hon hade somnat. Jag gick och la mig typ vid 2 efter att jag hade skrivit lite med Hampus på msn! :)
Jag tror att jag somna typ direkt. För var väldigt trött.

Söndag:
Idag vaknade vi vid 11 utav att Emilias pappa kom in och väckte oss. Vi fick typ gå upp med en gång och käka för vi skulle till hans lager och greja massa. Så vi gick upp med en gång och käka frukost(ute). Det var sjukt gött väder. LOVE. Sen åkte vi till hans läger vid typ halv 12. Vi skulle typ elda upp massa grenar och grejer. Men det va inte så kul så jag och Emilia börja köra fotboll i stället. Sen satte vi oss och sola. Och trodde nästan jag skulle svimma så varmt va det! Sen kom Camilla och hämtade mig Emilia och Isabelle. När vi kom hem till Emilia gick vi direkt ut och sola. Men efter en liten stund skulle vi käka. Men efter det gick vi ut igen. Vi låg där i typ en halv timma. Sen gick vi in och satte oss vid datorn igen. Med musik SÅKLART! samma låtar idag igen (Y).
Vi stod och dansa en stund då också ;). Sen skulle vi hem. Då kom Emilias farsa och hämta oss, sen körde han ner oss till Kampenhof. Då åkte vi med bussen till torp och sen byta vi där. Skratta något SJUKT MYCKET på bussen. OMG. Busschaffören fick typ damp på oss! Men men .. vad ska man göra åt saken. Låt en ha kul för sjutton! :) Sen kom vi hem. Då gick jag till min moster och käka. Sen gick jag Emilia och Louise ut och köpte glass. Eller aa . Bara jag. Dom käka kebabrulle. Och fick hälsa på min lilla KERSTIN också :). Sen gick jag hem och packa för ska sova hos min moster och Emilia och Louise skulle hoppa studsmatta(hos mig). Sen när jag kollar ut så är dom inte kvar. Och dom skulle vänta på mig. Dissen.
AJA :) Nu sitter jag iallafall hos min moster och chillar vid datorn (Y). Och lyssnar på musik. DanJah-Oh lord.

Imorgon:
I morn blir det åka till Kungshamn och kolla på fotboll, LFF mot Kungshamn.
Och träffa SARAAAA (L).




Ha det bäst 
Puss evelyn.

RSS 2.0